Aqua Purica filter

Zuiver water in het hele huis

Dual Core Koolstof filter:

Het filter bestaat uit 2 lagen hoogwaardige koolstof lagen. De eerste laag is een actieve, met Nano-zilverdeeltjes geïmpregneerde koolstoflaag die gewonnen wordt uit kokosnootschalen.  De kleine zilverdeeltje hebben een anti-bacteriële werking en de koolstof laag zorgt voor een eerste grove filtering. Hiernaast bevat dit filter een gebonden ionenwisseling microvezel. Deze Aqualen laag, de ionenwisseling microvezel, zorgt voor de filtering van zware metalen.

Het tweede gedeelte van het filter bevat een fijnere koolstof structuur, met een kleinere doorgang van slechts 5 micron. Deze zorgt voor de laatste, fijnere filtering.

Aqualen™

Aqualen™ is een uniek microvezel. Deze laag bindt alle zware metalen zoals koper , lood , ijzer , kwik en radioactieve isotopen . Door de unieke hydrofiele eigenschappen van Aqualen™ vezels gaat het water eenvoudig door het filter, wat resulteert in een zeer efficiënte filtering.


Voor het hele huis

Wij leveren het enige filter dat al het water kan zuiveren in het huis, niet alleen van roest en zand, maar ook chloor , organische chemicaliën en zware metalen . AquaPurica filtering zal u niet alleen laten genieten van schoon drinkwater , maar ook van schoner water voor het wassen en baden. Hierdoor zorgt het ervoor dat iedereen profiteert van een betere gezondheid en schoonheid.Ook in de badkamer

 

“Volgens experts, neemt het lichaam net zoveel stoffen op tijdens een douche van 20 minuten, als bij het drinken van 2 liter niet-gezuiverd water.”

(American Journal of Epidemiology,
April 2007)


Hoelang gaat een filter mee?

Hiernaast kunt u de capaciteit per filter zien.
Wij gebruiken hier een gemiddeld gebruik om een indicatie te geven.
Kijkt u naar uw eigen waterverbruik om uw individuele situatie te kunnen inschatten.
Onze fabrikant heeft aangegeven dat het water in Nederland een lagere vervuilingsgraad heeft, dan voor deze indicatie is aangehouden. Dat betekent dat deze filters in Nederland een stuk langer mee kunnen gaan. Wij hebben helaas geen officiële indicatie kunnen krijgen voor Nederland. Wij houden daarom de originele indicatie van de fabrikant aan.

Filter vervangen

Wanneer u een systeem bij ons besteld, zult u automatisch een email van ons ontvangen tegen de tijd dat u uw filter moet vervangen. Hierdoor wordt u eenvoudig herinnert en kunt u uw filter bestellen. U kunt het filter dan zelf vervangen of door een installateur laten vervangen. Het vervangen is relatief simpel en zou door de meeste mensen zelf gedaan kunnen worden. Vervanging door een installeur heeft een lichte meerprijs, voornamelijk door de voorrijkosten.

* de Mini wordt geïnstalleerd in de keuken en verbruikt dus minder water als de Midi & Grandé