De vierde fase van water

Vast, vloeibaar, gasvormig of ?

Kan je een wolk in de lucht zien als niets anders dan een verzameling watermoleculen die gasvormig zijn opgestegen en elkaar in de lucht hebben gevonden? Hoe gaat dat in zijn werk en waarom is dit bijzonder? Dr. Pollack heeft een aantal zeer interessante ontdekkingen gedaan die onder meer op bovenstaande vragen antwoorden geven.

Water maakt een waterbrug tussen twee glazen water als het onder stroom wordt gezet. Zelfs als de glazen enkele centimeters uit elkaar geschoven worden blijft de brug gehandhaafd

vierde-fase-water-hydrofiel-aquapurica-waterfilter-water-watervitalisatie-water-zuiveren-drinkwater-filteren-filter-filtratie-waterfiltratie-waterbehandeling-omgekeerde

Laat een waterdruppel in een glas water vallen en hij stuitert eerst enkele malen op het wateroppervlak alvorens op te gaan in de waterplas, Dit alles vormen voorbeelden van onverklaarbaar gedrag van water.

druppel-vierde-fase-water-hydrofiel-aquapurica-waterfilter-water-watervitalisatie-water-zuiveren-drinkwater-filteren-filter-filtratie-waterfiltratie-waterbehandeling-omgekeerde

 

druppel-vierde-fase-water-Prof-Gerald-Pollack-hydrofiel-aquapurica-waterfilter-water-watervitalisatie-water-zuiveren-drinkwater-filteren-filter-filtratie-waterfiltratie-waterbehandeling-omgekeerdeProf. Gerald Pollack

Prof. Gerald Pollack, hoogleraar biomedische technologie aan de universiteit van Washington heeft al meer dan 10 jaar onderzoek gedaan naar water en een aantal zeer interessante verschijnselen ontdekt

Kijk in de lucht en je ziet soms maar 1 wolk. Hoe kan dat terwijl water overal om je heen aan het verdampen is? Waarom gaat het water juist die wolk in en vormt het wat je ziet? De aerosol ontstaat omdat de deeltjes tegengestelde ladingen hebben (Een aerosol is een colloïdaal mengsel van stofdeeltjes of vloeistofdruppels in een gas. Hun grootte is in de orde van 0,2 tot 200 micrometer).

Dus wanneer je aan druppels en aerosol druppels denkt dan is de tegengestelde lading de reden dat ze samen komen, samensmelten en de wolk in de lucht vormen. Hoe kan dit? De vierde fase van water de EZ-fase kan dit verklaren, het is feitelijk de gedeelde positieve lading tussen de druppels die de negatief geladen EZ-schillen samenbrengt en voor een gecondenseerde wolk zorgt

De reden dat die waterdruppels nadat ze op een wateroppervlak terechtkomen nog enkele tienden van seconden intact blijven komt omdat ze een EZ-schil hebben en dat het tijd kost om die te breken.

De meest kritische factoren zijn dus niet temperatuur en druk maar lading (onweer en bliksem zijn daar een toonbeeld van).

Bovenstaand onderwerp komt ook terug in een serie boeken die hij schreef over water. Zijn laatste boek “The 4th phase of water” won meerdere prijzen.

De Vierde Fase van Water
kent een sterke structuur

De vierde fase is gestructureerd water rondom hydrofiele moleculen voorkomende in de overgang van water naar ijs. De watermoleculen ordenen zich rond andere moleculen in een dikke laag van miljoenen watermoleculen. De dikte van de geordende laag is ongeveer 2 watermoleculen. Pollack noemt deze laag de buitensluiting laag, exclusie laag (EZ: Exclusion Zone). Stoffen worden uit deze zone geduwd waardoor zuiver water ontstaat. Het water kan nog zo vervuild zijn maar rondom die EZ moleculen ontstaat een laag die schoon is.

molecuul-druppel-vierde-fase-water-hydrofiel-aquapurica-waterfilter-water-watervitalisatie-water-zuiveren-drinkwater-filteren-filter-filtratie-waterfiltratie-waterbehandeling-omgekeerde

 

EZ-water heeft bijzondere eigenschappen en zou toegepast kunnen worden om drinkwater uit vervuild of zout water te winnen. EZ-water is stabiel, basisch en negatief geladen De laag die grenst aan EZ-water is positief geladen en heeft een zure pH. Pollack heeft aangetoond dat met een draadje stroom tussen de lagen kan lopen en dat die stroom in stand blijft. Het is een soort batterij gemaakt van water. Hoe kan dit voortduren? Ergens moet de energie vandaan komenmolecuul-water-vierde-fase-water-hydrofiel-aquapurica-waterfilter-water-watervitalisatie-water-zuiveren-drinkwater-filteren-filter-filtratie-waterfiltratie-waterbehandeling-omgekeerde

Exlusion Zone Water

Een verklaring is dat EZ-water licht met een golflengte van 27- nm absorbeert. Dit wordt omgezet naar een elektrische lading en is een vorm van vrije energie. Gewoon water doet dit niet en andere stoffen die dit wel doen hebben ook een ringvormige honingraatachtige structuur. IJs als vaste stof heeft dit wel additional info. EZ- water ontstaat in het overgangsgebied tussen ijs en water is zeer ordelijk van structuur en doet zich voor als een soort gel. Opmerkelijk is ook dat als je de individuele atomen optelt de conclusie is dat het hier niet om H2O gaat maar om H3O2.

EZ staat voor “Exclusion Zone” omdat het diepgaand alles wat anders is uitsluit. Zelfs kleine moleculen worden buiten gesloten. Verrassend genoeg verschijnt EZ-water in grote overvloed, inclusief binnen de meeste cellen. Zelf het extracellulair weefsel is gevuld met dit soort water. In de cel heeft het EZ-water een gelachtige structuur. Chemische komt het in de H3O2 vorm voor in plaats van H2O.

De brekingsindex van EZ water is 10% hoger als normaal water. De dichtheid is ook zo’n 10% hoger en het heeft een negatieve lading. (negatieve elektrische potentie). Dit kan antwoord geven op de vraag waarom menselijke cellen negatief geladen zijn.

Dr. Pollack: “Iedereen weet dat de cel negatief geladen is. Als je een elektrode in een van je cellen inbrengt dan meet je een negatieve elektrische spanning van -100 tot -150 mV. Het is verrassend dat iets zonder membraan dezelfde elektrische potentiaal voortbrengt als de cel met membraan. Dat leidt tot de vraag: waar komt die negativiteit vandaan? Goed, ik denk dat deze negativiteit van het water komt omdat het EZ-water in de cel een negatieve waarde heeft. De cellen zijn negatief geladen omdat het water in de cel hoofdzakelijk EZ-water is en geen neutraal H2O”

Wat maakt of bouwt EZ water?

Een van de grootste verassingen is dat de sleutel ingrediënt voor het maken van EZ-water licht is. Elektromagnetische energie, in de vorm van visueel zichtbaar licht, ultravioler en infrarood. Waar we altijd door zijn omringd. Infrarood is de meest krachtige, zeker bij golflengten van ongeveer 3 mictrometer, wat overal om je heen is. Het EZ water can bouwen op alle hydrofilische of waterliefhebbende gronden wanneer infrarood energie aanwezig is.

Het bouwt door laag na laag van EZ-water en kan miljoenen moleculaire lagen maken. Dit is hoe dat in natuur tewerk gaat. Bijvoorbeeld; Ijs vormt niet meteen van normale H2O. Het gaat van normaal water naar EZ water naar ijs. En als je het smelt gaat het van Ijs naar EZ water naar normaal water. dus EZ water is een tussenstaat.

”Glacial melt is a prefect way to get EZ water. And a lot of people hjave known this water is really good for your health” zegt Dr Pollack.

Testen van water monsters met een UV-zichtbare spectrometer. Deze meet de licht absorbtie op verschillende golflengtes. Dr Pollack heeft ontdekt dat in de UV regio van 270 nanometers, net weg van de zichtbaar spectrum, dat het EZ water licht absobeert. Des te meer licht word opgenomen des te meer EZ water oppopt in de monsters. EZ water lijkt stabiel. Dit betekent dat het een structuur kan aannemen en blijven, zelfs als je er even niks mee doet.

Water monsters van de rivier Ganges (India) en de Loudres (Frankrijk) zijn onderzocht. En deze laten pieken zien in de 270 nanometer regio. Wat suggereert dat ze ”heilige” wateren grote hoeveelheden EZ water dragen. En er is aanlokkelijk bewijs dat EZ water inderdaad levens reddend kan zijn.

Waar kunnen we gestructureerd water krijgen?

Bron water– onder grote druk, diep onder de grond.
Smeltwater Gletsjer– Ijs veranderd in EZ water wanneer het smelt, de fase tussen vloeibaar en vast is gestructureerd water.
Vortexen– Een vortex is wat natuurlijkg gebeurt in de natuur, zoals stroompjes, rivieren, watervallen etc. De vortex is een soort mechanische verstoring/verontrusting. Er zijn apparaten op de markt die dit doen.
Persen– is water dat komt van planten cellen, gestructureerd geperst water.
Antioxidanten– Meeste van ons weefsel in ons lichaam is negatief. Onze cellen zijn negatief geladen en oxidanten zijn positief. Antioxidanten blijven negatief in ons lichaam.
Zonlicht– Erg nodig voor onze gezondheid, licht bouwt gestructureerd water (EZ water)
Circulatie– Rode bloedcellen werken hun weg door haarvaten.
Infrarood licht– deze energie is overal gegenereerd. Het bestuurt de processen in het lichaam.

De 4e fase van water begint met de basis wat we weten van water. Uit simpele experimenten kunnen we deze 4e fase afbreken. Wat is de natuur van deze 4e fase? Waarom is het interssant? Het beïnvloed alles wat het water aanraakt. En het is in de lucht de natuur de wolken de rivieren, oceanen, de kleine plasjes na een regen bui en vult onze lichamen.

 

Natuurlijk water heeft een geordende structuur

Water is een mysterieuze stof. Tot op de dag van vandaag blijven vele eigenschappen van water volstrekt onverklaarbaar en buiten het bereik van een duidelijke wetenschappelijke uitleg. Een duidelijk overzicht van de vele afwijkende en onverklaarde eigenschappen van water kunt u hier vinden (engels).

Naast dat water een vierde fase kent, kent gewoon drinkwater ook een structuur. Helder bronwater heeft een prachtige kristalstructuur. Bij kraanwater is deze structuur vrijwel geheel vergaan. Door het water te vitaliseren word de structuur van het water weer hersteld. Hierdoor smaakt het water frisser en lekkerder en is het water duidelijk gezonder. De onderstaande foto laat het verschil zien tussen kraanwater en hetzelfde kraanwater dat vervolgens is gerevitaliseerd.

water-vitalisatie-druppel-vierde-fase-water-hydrofiel-aquapurica-waterfilter-water-watervitalisatie-water-zuiveren-drinkwater-filteren-filter-filtratie-waterfiltratie-waterbehandeling-omgekeerde

Wij raadden aan om kraanwater zowel te filteren als te vitaliseren. Dit is de enigste manier om echt gezond drinkwater te verkrijgen.

Dr. Pollack is hoogleraar biomedische technologie aan de universiteit van Washington en op zijn website staat uitgebreide informatie over zijn onderzoeken naar water.

 

Home – Aqua Purica Waterfilter en Vitalisator

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates direct in uw inbox