Watervitalisatie – getest met Mesologie (EFD)

Mesologie
Mesologie verbindt wetenschappelijk medische kennis met kennis uit de traditionele geneeswijzen. Hierdoor ontstaat een transparant systeem van kennis, wetenschap en filosofie. Mesologie vormt de brug tussen regulier en complementair, tussen West en Oost.

Electro Fysiologische Diagnostiek (EFD).
De EFD meet bepaalde punten op de huid. Deze bevinden zich voornamelijk op handen en voeten. Elk punt staat in directe relatie met een orgaan of een orgaandeel. De EFD geeft een totaalbeeld van het menselijk functioneren. Bij functiestoornissen in een bepaald orgaan zal de weerstand van het bijbehorende punt afwijken van de normaalwaarde. Hiermee kan men disfuncties opsporen.Onderzoek Gevitaliseerd water

In samenwerking met het Centrum voor Mesologie en Energie hebben wij een onderzoek gedaan naar het effect van gevitaliseerd water. Bij dit onderzoek werd bij diverse proefpersonen gekeken naar de effecten van vitaal water. De resultaten waren consequent: vitaal water van Aqua Purica was het beste water en steeds weer was een significante verbetering waarneembaar. Deze testen zijn diverse malen herhaald en hiermee is het effect duidelijk bewezen. Een aantal van onze testen kunt u hieronder bekijken.

Bekijk ook onze introductievideo hiernaast

wave-2

Mobiele Telefoon – Onderzoek

In dit onderzoek hebben we een proefpersoon op diverse punten gemeten, terwijl deze een mobiele telefoon vasthield in zijn hand, die op dat moment gebeld wordt. De GSM heeft een drastisch effect op de scores en zorgt voor een flinke verstoring in het lichaam. Vitaal water geeft in de test een heel duidelijk neutraliserend effect op deze verstoring.

Betekenis score:

Een score van rond de 0,50 á 0,60 betekent dat het systeem in balans is. Een lagere score (<0,49) houdt in dat het systeem uit balans is.

Uitslag:

De uitslag laat duidelijk zien dat gevitaliseerd water het lichaam weer in balans brengt ongeacht de verstorende invloeden die aanwezig zijn van de mobiele telefoon.

 Vitaal water neutraliseert schadelijke effecten van straling

wave-3

Port (Alcohol) – Onderzoek

In dit onderzoek hebben we een proefpersoon op diverse punten gemeten, terwijl deze een buisje met alcohol houdende port bij zijn systeem krijgt. De port verlaagt de scores op de lever en zorgt voor een verstoring in het lichaam. Vitaal water geeft in de test een heel duidelijk neutraliserend effect op deze verstoring.

Betekenis score:

Een score van rond de 0,50 á 0,60 betekent dat het systeem in balans is. Een lagere score (<0,49) houdt in dat het systeem uit balans is.

Uitslag:

De uitslag laat duidelijk zien dat gevitaliseerd water het lichaam weer in balans brengt ongeacht de verstorende invloeden die aanwezig zijn van de port (alcohol).

 Vitaal water neutraliseert schadelijke effecten van alcohol