*Nieuw* Waterfilter & vitalisatie abonnementen


Vanaf 1 januari 2017 biedt Aqua Purica haar systemen ook aan in abonnementsvorm.
De voordelen zijn heel duidelijk:

  • Lage instapkosten
  • Lage maandlasten
  • Flexibel

Abonnementen zijn beschikbaar vanaf slechts € 25 per maand. U kunt uw abonnement uitbreiden met watervitalisatie en full-service. Onze abonnementen hebben een installatiebijdrage die flexibel betaalt kan worden. Deze abonnementservice is uniek in Nederland.

U kunt tevens onze waterontharders via een abonnement afnemen.

Omdat wij erg veel vraag krijgen naar deze service, kunt u zich voorintekenen op onze service. Hierdoor krijgt u als eerste de gelegenheid om van onze service gebruikt te maken, wanneer wij starten.Direct aanvragen


 Uw aanvraag is geheel vrijblijvend.

Kostenoverzicht Waterfilter en Vitalisatie

Basissysteem Filtering Vitalisatie Service
€ 20 per maand € 5 p.p. per maand Geen Selfservice
€  5   basisvitalisator €10  Full Service
€ 10  Royal vitalisatorKosten overzicht Waterontharders

Waterontharder
Simplex   € 55 per maand
Duplex    € 75 per maand

* de abonnementen voor waterontharders hebben een hogere bijdrage voor installatie en de-installatiekosten. 


 Veel gestelde vragen

Heeft u meer informatie over de producten?

Als uw een aanvraag invult dan sturen wij u onze product folders. Dit is de beste manier om duidelijk alle informatie van ons te ontvangen.

U aanvraag is altijd geheel vrijblijvend.


Wanneer zijn de abonnementen beschikbaar?

Onze abonnementen zijn beschikbaar vanaf 1 januari 2017. Klanten die via onze voorintekening hun interesse hebben aangegeven, zullen als eerste de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van de service.


Wat zijn de kosten?

De kosten voor het maandbedrag zijn hierboven in een tabel aangegeven. Elke waterfilter abonnement heeft een installatiebijdrage van €350. U kunt kiezen op welke manier u dit bedrag wilt betalen: 100% bij start | 50% bij start en 50% bij einde | of 100% bij het einde van de service.

Wilt u weten wat u in uw persoonlijke situatie zou betalen? Doe dan een aanvraag, dan kunt u direct zien hoeveel het abonnement zou kosten in uw situatie.


Wat is de opzegtermijn?

Al onze abonnementen hebben een minimale contract duur van 1 jaar. Hierna is de opzegtermijn voor een abonnement uw openstaande filtercyclus. Dat betekent dat u bij elke volgende nieuwe filtervervanging het abonnement kunt opzeggen. Dit ligt ergens tussen de 12 en 6 maanden.

Waterontharders hebben na de minimale contract duur van 1 jaar, een opzegtermijn van 3 maanden.


Kan ik het systeem later ook afkopen?

Ja uw kunt het systeem ook in een later stadium afkopen. Op dit moment liggen onze overeenkomsten op een 15-jarige afschrijving. Wanneer u het systeem op deze manier aanschaft, raadden wij u nog steeds aan het filterabonnement aan te houden. U zult nog steeds de filters moeten vervangen. Het abonnement is iets goedkoper dan de losse verkoop van de filters.