Watervitalisatie – getest met BodyScan (Vitatec)

Bodyscan – Vitatec (Global Diagnostics)

De Body Scan wordt uitgevoerd met de apparatuur van Vitatec Global Diagnostics. Het betreft een uniek meetsysteem dat is ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland. Sinds 1993 werken artsen en therapeuten in veel Europese landen waaronder Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland al met dit systeem. Hun ervaringen zijn zeer positief.

Het meetsysteem meet de energetische structuren van het lichaam op veilige en nauwkeurige wijze. Dit gebeurt door middel van elektromagnetische frequenties die het lichaam doorgezonden worden. Hierdoor zijn verstoringen in het lichaam te signaleren, ook al voordat er lichamelijke klachten optreden. Door deze meting krijgt u een duidelijk beeld van hoe het is gesteld met uw gezondheid. Ook de oorzaken van klachten kunnen worden opgespoord en verborgen verstoringen kunnen worden behandeld.
De meetresultaten worden op een computerscherm in duidelijke grafieken en in een speciale 3D-presentatie weergegeven. Op deze manier kunt u zelf zien waar precies in het lichaam verstoringen aanwezig zijn. De energetische gezondheidstoestand van alle organen (bijvoorbeeld de nieren, de longen en het hart) en systemen van het lichaam (bijvoorbeeld het lymfatisch systeem, het spijsverteringssysteem, het immuunsysteem en het systeem waartoe de spieren, skelet en gewrichten behoren) worden zichtbaar gemaakt.De eerste test

Om een eerste indicatie te verkrijgen van het effect van gevitaliseerd water op het lichaam hebben wij de volgende test uit gevoerd:

1) Een testpersoon heeft een bodyscan gekregen.
2) hierna heeft de testpersoon 1 liter gevitaliseerd water gedronken.
3) na 15 minuten hebben wij een tweede bodyscan afgenomen


De resultaten


De resultaten laten het volgende zien:

1) 10% verbetering van de beschikbare energie
2) 10% verbetering van het algemeen functioneren

3) 10% reducering van vertragende energie
4) 10% reducering van degeneratieve processen

uw kunt de uitslag van het onderzoek hier downloaden:


gevitaliseerd water geeft een duidelijk positief effect op het lichaam*

* Dit is een indicatieve eerste test