Perfect gezuiverd water

 

Bluewater systemen verwijderen vrijwel 100% van alle schadelijke stoffen uit het drinkwater

Diverse systemen komen met mineralisatie modules

Bluewater systemen zijn de meest geavanceerde systemen ter wereld.


De voordelen voor u persoonlijk

 • Vrijwel 100% veilig drinkwater
 • leverbaar in verschillende varianten
 • de hoogste kwaliteit en techniek
 • meest geavanceerde filtering ter wereld
 • eenvoudig door ons bij u te installeren


Superior Osmose™

De gepatenteerde Bluewater SuperiorOsmosis™-technologie verandert stads-, bron- of brakwater in puur, heerlijk smakend water. Het is efficiënt en effectiever dan andere omgekeerde osmosesystemen. Het circuleert water en duwt het door een groot semipermeabel, zelfreinigend membraan. Een belangrijke reden voor het beste resultaat is het grotere membraanoppervlak. Het resultaat is gezuiverd water, vrij van verontreinigingen, zoals gifstoffen, zware metalen, bacteriën en medicijnen.

VOORDELEN VAN SUPERIOROSMOSE™

 • Hogere zuiveringsefficiëntie
 • Hogere doorstroming rechtstreeks uit uw kraan, geen tank nodig
 • Hoe groter het membraanfilter, hoe meer water het filtert
 • Minder afvalwater dan bij andere RO-systemen
 • Laag energieverbruik
 • Langere levensduur van het filter

VERWIJDER ONZUIVERHEDEN UIT UW WATER
SuperiorOsmosis™ verwijdert tot 99,7% van de onzuiverheden uit uw water. Van chloor, bacteriën en virussen tot deeltjes, organische verontreinigingen en zware metalen zoals lood en arseen. Het elimineert zelfs chemische en farmaceutische resten en andere schadelijke stoffen tot een grootte van 0,0001 micron.

MEER GEZUIVERD WATER; MINDER WATERVERSPILLING
Hoe hoger het terugwinningspercentage, hoe beter de zuiveringsefficiëntie. SuperiorOsmosis™ levert meer gezuiverd water dan andere omgekeerde osmosesystemen. Met andere woorden, je krijgt puur en lekker water dat rechtstreeks uit de kraan stroomt.


Blue Water Serie


Met de Cleone geniet je dagelijks van maar liefst 190 liter puur, heerlijk water. Met drietraps voorfiltratie en een post-koolstoffilter biedt de Cleone een voordelige manier om ervoor te zorgen dat u voldoende schoon water heeft om te drinken, af te spoelen en te koken. Vertrouw op de Bluewater Cleone voor gezonder en lekkerder water in huis.

✔ inclusief mineralen filter
✔ inclusief extra kraan

Bluewater Spirit is een krachtige, maar toch compacte waterzuiveraar. Het maakt gebruik van de efficiënte SuperiorOsmosis™-technologie van Bluewater om verontreinigingen zoals microplastics, bacteriën en virussen, zware metalen zoals lood en farmaceutische of chemische resten te verwijderen. Bescherm uw gezondheid en die van uw gezin met water dat tot 99% vrij is van watergedragen onzuiverheden.

Elke minuut stroomt er maar liefst drie liter puur, heerlijk water door de Bluewater Spirit en uit je kraan.  De Spirit is compact en toch zeer efficiënt en past netjes onder uw gootsteen.

✔ 3.3 liter per minuut
✔ SuperiorOsmosis™
✔ werkt via uw huidige kraan

Bluewater Mineraliser is letterlijk het meest geavanceerde product op de markt . Het maakt gebruik van de efficiënte SuperiorOsmosis™-technologie van Bluewater om verontreinigingen zoals microplastics, bacteriën en virussen, zware metalen zoals lood en farmaceutische of chemische resten te verwijderen. Bescherm uw gezondheid en die van uw gezin met water dat tot 99% vrij is van watergedragen onzuiverheden. Hierna word het water perfect gemineraliseerd. Dit kunt u via een app bedienen. Op uw keukenblad is een eenvoudige bediening van het water.

Elke minuut stroomt er maar liefst drie liter puur, heerlijk water door de Bluewater Mineraliser uit je kraan.  De Mineraliser is compact en toch zeer efficiënt en past netjes onder uw gootsteen.

✔ 3.3 liter per minuut
✔ SuperiorOsmosis™
✔ mineraliseert het water
✔ komt met een app op uw telefoon
✔ prachtige bediening op uw keukenblad

Betaal veilig